Можем да създадем за Вас сайт, който да се отваря еднакво добре на всички видове устройства. Ще заложим в него метаописание и метаданни, за да се индексира той по-добре от търсачки като Google и Bing. Можем да го направим на няколко езика.

Сайтовете, които изработваме, са ДИНАМИЧНИ с АДАПТИВЕН ДИЗАЙН. Притежават административен панел за управление на съдържанието на сайта.

Как изработваме уеб сайта:

Ще изработим за Вас сайт с уникален дизайн по проект предложен от нашите уеб дизайнери + ползвате БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ И ДОМЕЙН за първата година + БЕЗПЛАТЕН SSL-сертификат. Сайтът се изработва като Ви предлагаме подходяща визия за вашия род бизнес, като след одобрение пристъпваме към работа по него и качваме материалите. След изработката на сайта са възможни корекции. Качваме и безплатен SSL -сертификат. Вижте повече за Ценовите ни пакети.

Във всяка статия на нашите сайтове могат да се заложат мета данни (кратко описание и ключови думи), които са важни за т.нар. ВЪТРЕШНА SEO ОПТИМИЗАЦИЯ на сайта (On-page SEO). Нашите сайтове се разползнават по-лесно от търсачките и излизат по-бързо на предни позиции в реалното търсене. Разбира се, важно е да се направи и Външна SEO оптимизация за целта или ЛИНК БИЛДИНГ. Тези услуги се заплащат допълнително. Услугата Вътрешна SEO оптимизация се заплаща отделно от цената за изработка на сайт. 

Ако не исакте нашият екип да качва информация на сайта и по него няма да има  много промени след създаването му, то се заплаща минимална цена за годишната поддръжка. Минималният пакет за ГОДИШНА ПОДДРЪЖКА включва: само техническа поддръжка, без качване на текстове и материали на сайта.