Разработваме и реализираме всякакви уеб сайтове — от малки корпоративни уеб сайтове до големи онлайн магазини — всички съобразени с желанията на нашите клиенти. 

 

Сайтове, които изработваме, са с адаптивен дизайн за всички видове устройства и браузери. Уеб платформата, с която работим, е максимално усъвършенствана за SEO оптимизация, което прави сайта ви по-конкурентноспособен в търсачките.

Разполагаме със собствени сървъри и предлагаме гъвкави ХОСТИНГ ПАКЕТИ. До КРАЯ НА годината предлагаме - БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ И ДОМЕЙН за първата година, в която станете наши клиенти. 

 

Основно мото на нашата е фирма е "Креативност, Идейност, Динамично мислене, Завладяващ Дизайн". Винаги в основата на нашата дейност са били перфектната визия и дизайн, креативното и идейно подреждане на структурата на сайта, като тя е зависела изцяло от вида на бизнес и рода на дейност на клиентите ни.

Именно в зависимост от вида на дейност сме определяли и начина, по който ще изглежда сайта, какви функции и структура ще има той.

 

За  нас визията на сайта е свързана с изграждане на перфектен имидж и представа за вашата фирма. Хубавата визия и креативна структура на сайта увеличават клиентопотока и пазарния ви дял. Това са едни от гарантите за успешен онлайн бизнес.

Вторият не по-маловажен компонент при направата на фирмения сайт е т.нар. вътрешна SEO оптимизация (On-page seo). А именно т.нар. вътрешна Сео оптимизация на сайта извежда сайта ви напред в търсачките. Сайтовете, които правим се позиционират добре в реалното търсене на google и bing.

Нашите специалисти не само ще изградят вашия сайт, но и ще способстват за неговото разпространение в Онлайн пространството.

Онлайн рекламата в различните видове мрежи е важна част от процеса на популяризация на сайта, така че той да стане видим за масовата аудитория.

Освен изработката на нови сайтове, вече предлагаме услуги по миграция на по-стари версии на сайта ви до последни версии, като например ъпдейт на сайт от joomla-2.5 до 3 или 4 версия. 

 

Доверявайки се на нашия екип, вие се доверявате на професионализма и перфекционизма, на дългогодишния опит в изработването на сайтове! Работим в сферата на уеб дизайна и изработката на сайтове от 2009 година и най-малкият детайл е важен за нас.

Редица онлайн магазини и каталози вече обслужват своите клиенти в интернет пространството, докато Вие управлявате тяхното съдържание само с един клик. Изработвали сме проекти от различен тип и естество, като част от тях можете да видите в нашето Портфолио.