Важна стъпка след изработката на сайт или на интернет магазин е неговата популяризация. Рекламата в Google Adwords е един от най-масово използваните начини за реклама в Интернет, който със сигурност работи и гарантира продажби.

РЕКЛАМА В GOOGLE ADS

Предлагаме 2 вида реклама в Google: реклама в мрежата за търсене на Google и реклама в дисплейната (банерната) мрежа на Google.

Реклама в мрежата за търсене на Google. Насочва се по ключови думи, като за деня се задава определен бюджет т.е. можем да я ограничим в рамките на допустимите за вас средства, които да харчи на ден. Рекламния блок на мрежата за търсене обхваща първите три позиции, както и блока отдясно на реалното търсене, и е един от най-ефективните за привличане на клиенти и разширяване на вашия бизнес. Рекламата може да се насочи по местоположение, видове дейност,  така че да стига само до потребителите, които конкретно са ви нужни.

Реклама в дисплейната (банерната) мрежа на Google. Рекламата е контекстно насочена с ключови думи и се показва в банерната мрежа на сайтове, които имат площадки на Google Adsense.

РЕКЛАМА ВЪВ FACEBOOK

Рекламата във Facebook ви дава възможност да достигнете до многомилионната публика от социалната мрежа.

Предлаганата от нас Facebook реклама може да се насочи по видове дейност, да се ограничи по възраст, така че да ви виждат потребители от определена възрастова група, по град и т.н..  Аудиторията на социалната мрежа е огромна, така че си заслужава да опитате и този вид реклама.