Можем да създадем за Вас онлайн магазин, който да се отваря еднакво добре на всички видове устройства. Ще заложим в него метаописание и метаданни, за да се индексира той по-добре от търсачки като Google и Bing. Можем да го направим на няколко езика.

Онлайн магазините, които изработваме, са ДИНАМИЧНИ с АДАПТИВЕН ДИЗАЙН. Притежават административен панел за управление на съдържанието на сайта.

Как изработваме онлайн магазина:

Ще изработим за Вас онлайн магазин с уникален дизайн по проект предложен от нашите уеб дизайнери + ползвате БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ И ДОМЕЙН за първата година + БЕЗПЛАТЕН SSL-сертификат. Онлайн магазинът се изработва като Ви предлагаме подходяща визия за вашия род бизнес, като след одобрение пристъпваме към работа по него и качваме материалите. След изработката на сайта са възможни корекции. Качваме и безплатен SSL -сертификат. Вижте повече за Ценовите ни пакети.

Основните начини за разплащане в интернет магазина са: Paypal, Наложен платеж. Броят на продуктите е неограничен. 

Във всяка статия на нашите онлайн магазини могат да се заложат мета данни (кратко описание и ключови думи), които са важни за т.нар. ВЪТРЕШНА SEO ОПТИМИЗАЦИЯ на сайта (On-page SEO). Нашите онлайн магазини се разпознават по-лесно от търсачките и излизат по-бързо на предни позиции в реалното търсене. Разбира се, важно е да се направи и Външна SEO оптимизация за целта или ЛИНК БИЛДИНГ. Тези услуги се заплащат допълнително. Услугата Вътрешна SEO оптимизация се заплаща отделно от цената за изработка на онлайн магазин. 

Годишна поддръжка - Ако не искате нашият екип да качва нови продукти в онлайн магазина след създаването му и ако няма да има промени, то се заплаща минимална цена за годишната поддръжка. Минималният пакет за ГОДИШНА ПОДДРЪЖКА включва: само техническа поддръжка, без качване на продукти и снимки на сайта.