ЦЕНИ за ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ, Изработка на Сайт Цени, Уеб Дизайн София, фирма за Уеб дизайн София - Webimpressionstudio

Реклама в Google цени

 google reklama2

Baneri Promocii

 Итернет реклама

  цени от - 200лв.

 

 

Икономичният пакет е стартов пакет. Период, за който ще се показва рекламата до 7 дни. Позицията на рекламата може да варира взависимост от конкуренцията по ключовите думи, цената за клик.

Времето за показване за деня може да се разпредели в различни часови зони и с различен интервал. Примерно, рекламата  се показва в следните часови периоди: между 11:00-12; 14:00-15; 16:00-17;, като интервалите на покзване в различните часове могат да варират, пр. 30мин. , 1час и др.  

+ Изграждане на рекламна кампания за Мрежата за търсене или Банерната мрежа на Google

+ Създаване на профил в Google Adwords

+ Зареждане на профил

+ Обслужване на профил до 7 дни.

 

Премиум пакет. Периодът, за за който ще се показва рекламата до 12 дни. Позицията на рекламата може да варира взависимост от конкуренцията по ключовите думи, цената за клик.

Времето за показване за деня може да се разпредели в различни часови зони и с различен интервал. Примерно, рекламата  се показва в следните часови периоди: между 11:00-12; 14:00-15; 16:00-17;, като интервалите на покзване в различните часове могат да варират, пр. 30мин., 1 час и др.  

+ Изграждане на рекламна кампания за Мрежата за търсене или Банерната мрежа на Google

+ Създаване на профил в Google Adwords

+ Зареждане на профил

+ Обслужване на профил до 12 дни.

Цените са без ДДС 

Кликнeте върху пакетите, за да видите повече за услугата и цената

 За реклама, не включваща параметрите на икономичния и премиум пакета, моля направете запитване за цена, като попълните формата по-долу, пишете на формата за контакт или позвъните в нашия офис За контакти