WebIMPRESSIONStudio - Изработка на Сайт Цени, Изработване на Сайтове цени, Изработка на ОНЛАЙН МАГАЗИН цени, УЕБ ДИЗАЙН София, фирма за УЕБ ДИЗАЙН

Реклама в Google цени

 google reklama2

Baneri Promocii

 Итернет реклама

  цени от - 90лв.

 

 

Икономичният пакет е стартов пакет. Период, за който ще се показва рекламата - 10 дни. Позицията на рекламата може да варира взависимост от конкуренцията по ключовите думи, цената за клик.

Времето за показване за деня е общо максимум - 8 часа, като то може да се разпредели в различни часови зони и с различен интервал. Примерно, рекламата  се показва в следните часови периоди: между 11:00-12; 14:00-15; 16:00-17;, като интервалите на покзване в различните часове могат да варират, пр. 30мин. , 1час, 2 часа  - 90лв.

 + Създаване на профил в Google Adwords

+ Изграждане на рекламна кампания за Мрежата за търсене или Банерната мрежа на Google

+ Зареждане на профил

+ Обслужване на профил

 

Премиум пакет. Периодът, за за който ще се показва рекламата - 20 дни. Позицията на рекламата може да варира взависимост от конкуренцията по ключовите думи, цената за клик.

Времето за показване за деня е общо максимум - 8 часа, като то може да се разпредели в различни часови зони и с различен интервал. Примерно, рекламата  се показва в следните часови периоди: между 11:00-12; 14:00-15; 16:00-17;, като интервалите на покзване в различните часове могат да варират, пр. 30мин., 1 час, 2 часа  - 140лв.

 + Създаване на профил в Google Adwords

+ Изграждане на рекламна кампания за Мрежата за търсене или Банерната мрежа на Google

+ Зареждане на профил

+ Обслужване на профил

 

Цените са без ДДС 

Кликнeте върху пакетите, за да видите повече за услугата и цената

 За реклама, не включваща параметрите на икономичния и премиум пакета, моля направете запитване за цена, като попълните формата по-долу, пишете на формата за контакт или позвъните в нашия офис За контакти

 

 


Направете запитване

Защитен код
Обнови

Статистика

Брой показвания на статиите
346235

PageRank Checking Icon