ЦЕНИ за ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ, Изработка на Сайт Цени, Уеб Дизайн София, фирма за Уеб дизайн София - Webimpressionstudio

Реклама в Google

  google reklama

 

Важна стъпка след изработката на сайт или на интернет магазин е неговата популяризация. Без реклама сайтът е невидим за масовия потребител. Рекламата в Google Adwords е един от най-масово използваните начини за реклама в Интернет, който със сигурност работи и гарантира продажби.

Предлагаме 2 вида реклама в Google: реклама в мрежата за търсене на Google и реклама в дисплейната (банерната) мрежа на Google.

Реклама в мрежата за търсене на Google. Насочва се по ключови думи, като за деня се задава определен бюджет т.е. можем да я ограничим в рамките на допустимите за вас средства, които да харчи на ден. Рекламния блок на мрежата за търсене обхваща първите три позиции, както и блока отдясно на реалното търсене, и е един от най-ефективните за привличане на клиенти и разширяване на вашия бизнес. Рекламата може да се насочи по местоположение, видове дейност,  така че да стига само до потребителите, които конкретно са ви нужни.

Реклама в дисплейната (банерната) мрежа на Google. Рекламата е контекстно насочена с ключови думи и се показва в банерната мрежа на сайтове, които имат площадки на Google Adsense.

Чрез Google Adwords Ви предлагаме широкомащабна интернет реклама по неограничено количество ключови думи, чрез която да достигнете до максимален брой потенциални клиенти! Какво по-добро от това?!   

Пакетни Цени - реклама в Google