WebIMPRESSIONStudio - Изработка на Сайт Цени, Изработване на Сайтове цени, Изработка на ОНЛАЙН МАГАЗИН цени, УЕБ ДИЗАЙН София, фирма за УЕБ ДИЗАЙН

Сайт - каталог

  website katalog hoteli i turizam 5

 

 Сайтовете тип каталог са подобни на онлайн магазина, но през тях не може да се пазарува, те не притежават различните видове разплащания. Ние не само ще изработим Вашия сайт каталог, но ще ви помогнем да го  експлоатирате по най-добрия начин, даващ достъп до пълната гама предимства на продукта.

Сайтовете-каталози, които изработваме, са ДИНАМИЧНИ с АДАПТИВЕН ДИЗАЙН. Притежават административен панел за управление на съдържанието на сайта. Административният панел е на български език и е максимално достъпен.

Има 2 варианта за изработване на уеб сайта:

1) Ние качваме готов темплейт, а вие сами конфигурирате уеб сайта и качвате материалите (статии, снимки и т.н.) + ползвате БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ за първата година.

2) Ние качваме готов темплейт и конфигурираме сайта, качваме материалите + ползвате БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ И ДОМЕЙН за първата година. Сайтът-каталог се изработва като Ви предлагаме няколко визии, от които да си изберете. След изработката на сайта са възможни корекции.

Вижте повече за Ценовите ни пакети .

Във всяка статия на сайтове каталози могат да се заложат мета данни (кратко описание и ключови думи), които са важни за т.нар. ВЪТРЕШНА ОПТИМИЗАЦИЯ на сайта. По този начин нашите сайтове се разползнават по-лесно от търсачките и излизат по-бързо на предни позиции в реалното търсене. Разбира се, важно е да се направи и външна оптимизация за целта или ЛИНК БИЛДИНГ. Тези услуги се заплащат допълнително. В някои от пакетите  Вътрешната оптимизация е заложена БЕЗПЛАТНО. Повече за цените на услугите вижте в ЦЕНИ на Допълнителни Услуги.

Що се касае до Годишната поддръжка, тя не е задължителна, ако можете сами да поддържате сайта си. Можете да си закупите само ХОСТИНГ план след първата година, тъй като през първата година тази услуга е БЕЗПЛАТНА. 

Имаме и пакет, който включва ГОДИШНА ПОДДРЪЖКА + БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ. Вижте повече в ЦЕНИ на Допълнителни Услуги.

Годишната поддръжка включва: техническа поддръжка, качване на текстове и материали, защита на сайта.

Ние Ви предлагаме изработка на страхотни сайтове на супер цени! Какво по-добро от това?!

Пакетни Цени - изработка на сайт каталог


Направете запитване

Защитен код
Обнови

Статистика

Брой показвания на статиите
346226

PageRank Checking Icon