ЦЕНИ за ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ, Изработка на Сайт Цени, Уеб Дизайн София, фирма за Уеб дизайн София - Webimpressionstudio

Сайт - каталог

  website katalog hoteli i turizam 5

  ИЗРАБОТКА НА САЙТ КАТАЛОГ

+ вътрешна SEO оптимизация

     + Безплатен Хостинг и Домейн

Сайтовете тип каталог са подобни на онлайн магазина, но през тях не може да се пазарува, те не притежават различните видове разплащания. Ние не само ще изработим Вашия сайт каталог, но ще ви помогнем да го  експлоатирате по най-добрия начин, даващ достъп до пълната гама предимства на продукта.

 

Сайтовете-каталози, които изработваме, са ДИНАМИЧНИ с АДАПТИВЕН ДИЗАЙН. Притежават административен панел за управление на съдържанието на сайта. Административният панел е на български език и е максимално достъпен.

Как изработваме уеб сайта:

Изработваме сайт тип каталог с уникален дизайн по проект предложен от нашите уеб дизайнери + ползване на БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ И ДОМЕЙН за първата година + БЕЗПЛАТЕН SSL-сeртификат. Сайтът се изработва като Ви предлагаме подходяща визия за вашия род бизнес, като след одобрение пристъпваме към работа по него, като качваме и продуктите. След изработката на сайта са възможни корекции. Качваме и безплатен SSL -сертификат.

Вижте повече за Ценовите ни пакети .

Във всяка статия на сайтове каталози могат да се заложат мета данни (кратко описание и ключови думи), които са важни за т.нар. ВЪТРЕШНА SEO ОПТИМИЗАЦИЯ на сайта. По този начин нашите сайтове се разползнават по-лесно от търсачките и излизат по-бързо на предни позиции в реалното търсене. Разбира се, важно е да се направи и Външна  SEO оптимизация за целта или ЛИНК БИЛДИНГ. Тези услуги се заплащат допълнително. Във всичките ни пакети Вътрешната SEO оптимизация е заложена БЕЗПЛАТНО. 

Що се касае до Годишната поддръжка, тя не е задължителна. Можете да си закупите само ХОСТИНГ план след първата година, тъй като през първата година тази услуга е БЕЗПЛАТНА. 

Имаме и пакет, който включва ГОДИШНА ПОДДРЪЖКА + БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ. Вижте повече в ЦЕНИ на Допълнителни Услуги.

Годишната поддръжка включва: техническа поддръжка, качване на текстове и материали, защита на сайта.

Ние Ви предлагаме изработка на страхотни сайтове на супер цени! Какво по-добро от това?!

Пакетни Цени - изработка на сайт каталог 

 

изработка на сайт каталог; изработване на сайт каталог; изработване на уеб сайт каталов; изработка на фирмен сайт каталог;