WebIMPRESSIONStudio - Изработка на Сайт Цени, Изработване на Сайтове цени, Изработка на ОНЛАЙН МАГАЗИН цени, УЕБ ДИЗАЙН София, фирма за УЕБ ДИЗАЙН

Изработка на сайт

  website business 1

 

 Фирмата ни ще изработи за Вас уеб сайт, съобразен изцяло с вашите нужди и изисквания, така че той да направи бизнеса ви известен и търсен в глобалната мрежа, на българския и международния пазар. Сайтът може да бъде изработен както на български, така и на други, чужди езици.

Сайтовете, които изработваме, са ДИНАМИЧНИ с АДАПТИВЕН ДИЗАЙН. Притежават административен панел за управление на съдържанието на сайта. Aдминистративният панел е на български език и е максимално достъпeн.

Има 2 варианта за изработване на уеб сайта:

1) Ние качваме готов темплейт, а вие сами конфигурирате уеб сайта и качвате материалите (статии, снимки и т.н.) + ползвате БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ за първата година.

2) Ние качваме готов темплейт и конфигурираме сайта, качваме материалите + ползвате БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ И ДОМЕЙН за първата година. Сайтът се изработва като Ви предлагаме няколко визии, от които да си изберете. След изработката на сайта са възможни корекции. Вижте повече за Ценовите ни пакети.

Във всяка статия на нашите сайтове могат да се заложат мета данни (кратко описание и ключови думи), които са важни за т.нар. ВЪТРЕШНА ОПТИМИЗАЦИЯ на сайта. Нашите сайтове се разползнават по-лесно от търсачките и излизат по-бързо на предни позиции в реалното търсене. Разбира се, важно е да се направи и външна оптимизация за целта или ЛИНК БИЛДИНГ. Тези услуги се заплащат допълнително. В някои от пакетите услугата Вътрешна оптимизация се предлага БЕЗПЛАТНО. Повече за цените на услугите вижте в ЦЕНИ на Допълнителни Услуги.

Що се касае до Годишната поддръжка, тя не е задължителна, ако можете сами да поддържате сайта си. Можете да си закупите само ХОСТИНГ план след първата година, тъй като през първата година тази услуга е БЕЗПЛАТНА. 

Имаме и пакет, който включва ГОДИШНА ПОДДРЪЖКА + БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ. Вижте повече в ЦЕНИ на Допълнителни Услуги.

ГОДИШНАТА ПОДДРЪЖКА включва: техническа поддръжка (връщане на бекъп), качване на текстове и материали, защита на сайта. Вижте по-подробно в ЦЕНИ на Допълнителни Услуги .

Ние Ви предлагаме изработка на страхотни сайтове на супер цени! Какво по-добро от това?!

Пакетни Цени - изработка на сайт


Направете запитване

Защитен код
Обнови

Статистика

Брой показвания на статиите
346240

PageRank Checking Icon