WebIMPRESSIONStudio - Изработка на Сайт Цени, Изработване на Сайтове цени, Изработка на ОНЛАЙН МАГАЗИН цени, УЕБ ДИЗАЙН София, фирма за УЕБ ДИЗАЙН

Изработка на сайт

  website business 1

 

 Фирмата ни ще изработи за Вас уеб сайт, съобразен изцяло с вашите нужди и изисквания, така че той да направи бизнеса ви известен и търсен в глобалната мрежа, на българския и международен пазар. Сайтът може да бъде изработен както на български, така и на други, чужди езици.

Сайтовете, които изработваме, са ДИНАМИЧНИ с АДАПТИВЕН ДИЗАЙН. Притежават административен панел за управление на съдържанието на сайта. Aдминистративният панел е на български език и е максимално достъпeн.

Има 2 варианта за изработване на уеб сайта:

1) Ние качваме готов темплейт, а вие сами конфигурирате уеб сайта и качвате материалите (статии, снимки и т.н.) + ползвате БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ за първата година.

2) Ние изработваме сайт с уникален дизайн по проект предложен от нашите уеб дизайнери + ползвате БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ И ДОМЕЙН за първата година + БЕЗПЛАТЕН SSL-сртификат. Сайтът се изработва като Ви предлагаме подходяща визия за вашия род бизнес, като след одобрение пристъпваме към работа по него и качваме материалите. След изработката на сайта са възможни корекции. Качваме и безплатен SSL -сертификат. Вижте повече за Ценовите ни пакети.

Във всяка статия на нашите сайтове могат да се заложат мета данни (кратко описание и ключови думи), които са важни за т.нар. ВЪТРЕШНА ОПТИМИЗАЦИЯ на сайта. Нашите сайтове се разползнават по-лесно от търсачките и излизат по-бързо на предни позиции в реалното търсене. Разбира се, важно е да се направи и външна оптимизация за целта или ЛИНК БИЛДИНГ. Тези услуги се заплащат допълнително. В някои от пакетите услугата Вътрешна оптимизация се предлага БЕЗПЛАТНО. Повече за цените на услугите вижте в ЦЕНИ на Допълнителни Услуги.

Що се касае до Годишната поддръжка, тя не е задължителна. Можете да си закупите само ХОСТИНГ план след първата година, тъй като през първата година тази услуга е БЕЗПЛАТНА. 

Имаме и пакет, който включва ГОДИШНА ПОДДРЪЖКА + БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ. Вижте повече в ЦЕНИ на Допълнителни Услуги.

ГОДИШНАТА ПОДДРЪЖКА включва: техническа поддръжка (връщане на бекъп), качване на текстове и материали, защита на сайта. Вижте по-подробно в ЦЕНИ на Допълнителни Услуги .

Ние Ви предлагаме изработка на страхотни сайтове на супер цени! Какво по-добро от това?!

Пакетни Цени - изработка на сайт

 


Статистика

Брой показвания на статиите
359311

PageRank Checking Icon