ЦЕНИ за ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ, Изработка на Сайт Цени, Уеб Дизайн София, фирма за Уеб дизайн София - Webimpressionstudio

Изработка на сайт

website business 1

 

ИЗРАБОТКА НА САЙТ

     + вътрешна SEO оптимизация           

        + Безплатен Хостинг и Домейн       

Можем да създадем за Вас сайт, който да се отваря еднакво добре на всички видове устройства. Ще заложим в него метаописание и метаданни, за да се индексира той по-добре от търсачки като Google и Bing. Можем да го направим на няколко езика.

 

Сайтовете, които изработваме, са ДИНАМИЧНИ с АДАПТИВЕН ДИЗАЙН. Притежават административен панел за управление на съдържанието на сайта. Aдминистративният панел е на български език и е максимално достъпeн.

Как изработваме уеб сайта:

Ще изработим за Вас сайт с уникален дизайн по проект предложен от нашите уеб дизайнери + ползвате БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ И ДОМЕЙН за първата година + БЕЗПЛАТЕН SSL-сертификат. Сайтът се изработва като Ви предлагаме подходяща визия за вашия род бизнес, като след одобрение пристъпваме към работа по него и качваме материалите. След изработката на сайта са възможни корекции. Качваме и безплатен SSL -сертификат. Вижте повече за Ценовите ни пакети.

Във всяка статия на нашите сайтове могат да се заложат мета данни (кратко описание и ключови думи), които са важни за т.нар. ВЪТРЕШНА SEO ОПТИМИЗАЦИЯ на сайта. Нашите сайтове се разползнават по-лесно от търсачките и излизат по-бързо на предни позиции в реалното търсене. Разбира се, важно е да се направи и Външна SEO оптимизация за целта или ЛИНК БИЛДИНГ. Тези услуги се заплащат допълнително. Във всичките ни пакети услугата Вътрешна SEO оптимизация се предлага БЕЗПЛАТНО

Що се касае до Годишната поддръжка, тя не е задължителна. Можете да си закупите само ХОСТИНГ план след първата година, тъй като през първата година тази услуга е БЕЗПЛАТНА. 

Имаме и пакет, който включва ГОДИШНА ПОДДРЪЖКА + БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ. Вижте повече в ЦЕНИ на Допълнителни Услуги.

ГОДИШНАТА ПОДДРЪЖКА включва: техническа поддръжка (връщане на бекъп), качване на текстове и материали, защита на сайта. Вижте по-подробно в ЦЕНИ на Допълнителни Услуги .

Ние Ви предлагаме изработка на страхотни сайтове на супер цени! Какво по-добро от това?!

Пакетни Цени - изработка на сайт

 

 

изработка на сайт; изработване на сайт; изработване на уеб сайт; изработка на фирмен сайт;