WebIMPRESSIONStudio - Изработка на Сайт Цени, Изработване на Сайтове цени, Изработка на ОНЛАЙН МАГАЗИН цени, УЕБ ДИЗАЙН София, фирма за УЕБ ДИЗАЙН

Интернет магазин

  internet magazin drehi aksesoari1

 

Използването на Интернет магазин е добър начин да си спестите разходите по наем на помещение, консумативи, заплати на персонала и т.н.Ние не само ще изработим Вашия интернет магазин, но ще ви помогнем да го  експлоатирате по най-добрия начин, даващ достъп до пълната гама предимства на продукта.

Интернет магазините, който изработваме, са ДИНАМИЧНИ с АДАПТИВЕН ДИЗАЙН. Притежават административен панел за управление на съдържанието на сайта. Административният панел е на български език и е максимално достъпен.

Как изработваме на онлайн магазина:

Изработваме онлайн магазин с уникален дизайн по проект предложен от нашите уеб дизайнери + ползвате БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ И ДОМЕЙН за първата година + БЕЗПЛАТЕН SSL-сртификат. Сайтът се изработва като Ви предлагаме подходяща визия за вашия род бизнес, като след одобрение пристъпваме към работа по него, като качваме и продуктите. След изработката на онлайн магазина са възможни корекции. Вижте повече за Ценовите ни пакети .

  

Основните начини за разплащане в интернет магазина са: Paypal, Наложен платеж. 

Предлагаме и безплатна опция за качване на SSL сертификат за по-защитена връзка при пазаруване и въвеждане на информация от клиентите в магазина.

Във всяка статия на нашите интернет магазини могат да се заложат мета данни (кратко описание и ключови думи), които са важни за т.нар. ВЪТРЕШНА ОПТИМИЗАЦИЯ на сайта. Нашите интернет магазини се разползнават по-лесно от търсачките и излизат по-бързо на предни позиции в реалното търсене. Разбира се, важно е да се направи и външна оптимизация за целта или ЛИНК БИЛДИНГ. Тези услуги се заплащат допълнително.  В някои от пакетите услугата Вътрешна оптимизация е заложена БЕЗПЛАТНО. Повече за цените на услугите вижте в ЦЕНИ на Допълнителни Услуги.

Що се касае до Годишната поддръжка, тя не е задължителна, ако можете сами да поддържате сайта си. Можете да си закупите само ХОСТИНГ план след първата година, тъй като през първата година тази услуга е БЕЗПЛАТНА. 

Имаме и пакет, който включва ГОДИШНА ПОДДРЪЖКА + БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ. Вижте повече в ЦЕНИ на Допълнителни Услуги.

ГОДИШНАТА ПОДДРЪЖКА включва: техническа поддръжка (връщане на бекъп), качване на текстове и материали, защита на сайта.

Ние Ви предлагаме изработка на страхотни интернет магазини на супер цени! Какво по-добро от това?!

Пакетни Цени - изработка на интернет магазин 


Статистика

Брой показвания на статиите
359313

PageRank Checking Icon