ЦЕНИ за ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ, Изработка на Сайт Цени, Уеб Дизайн София, фирма за Уеб дизайн София - Webimpressionstudio

Онлайн магазин

 internet magazin drehi aksesoari1

 ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

+ вътрешна SEO оптимизация

     + Безплатен Хостинг и Домейн

Използването на Онлайн магазин е добър начин да си спестите разходите по наем на помещение, консумативи, заплати на персонала и т.н.Ние не само ще изработим Вашия интернет магазин, но ще ви помогнем да го  експлоатирате по най-добрия начин, даващ достъп до пълната гама предимства на продукта.

Онлайн магазините, който изработваме, са ДИНАМИЧНИ с АДАПТИВЕН ДИЗАЙН. Притежават административен панел за управление на съдържанието на сайта. Административният панел е на български език и е максимално достъпен.

Как изработваме онлайн магазина:

Изработваме онлайн магазин с уникален дизайн по проект предложен от нашите уеб дизайнери + ползвате БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ И ДОМЕЙН за първата година + БЕЗПЛАТЕН SSL-сертификат. Сайтът се изработва като Ви предлагаме подходяща визия за вашия род бизнес, като след одобрение пристъпваме към работа по него, като качваме и продуктите. След изработката на онлайн магазина са възможни корекции. Вижте повече за Ценовите ни пакети .

  

Основните начини за разплащане в интернет магазина са: Paypal, Наложен платеж. (Възможно е да се добави картово разплащане срещу доплащане).

Предлагаме и безплатна опция за качване на SSL сертификат за по-защитена връзка при пазаруване и въвеждане на информация от клиентите в магазина.

Във всяка статия на нашите интернет магазини могат да се заложат мета данни (кратко описание и ключови думи), които са важни за т.нар. ВЪТРЕШНА SEO ОПТИМИЗАЦИЯ на сайта. Нашите онлайн магазини се разползнават по-лесно от търсачките и излизат по-бързо на предни позиции в реалното търсене. Разбира се, важно е да се направи и Външна SEO оптимизация за целта или ЛИНК БИЛДИНГ. Тези услуги се заплащат допълнително.  Във всичките ни пакети услугата Вътрешна SEO оптимизация е заложена БЕЗПЛАТНО. 

Що се касае до Годишната поддръжка, тя не е задължителна, ако можете сами да поддържате сайта си. Можете да си закупите само ХОСТИНГ план след първата година, тъй като през първата година тази услуга е БЕЗПЛАТНА. 

Имаме и пакет, който включва ГОДИШНА ПОДДРЪЖКА + БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ. Вижте повече в ЦЕНИ на Допълнителни Услуги.

ГОДИШНАТА ПОДДРЪЖКА включва: техническа поддръжка (връщане на бекъп), качване на текстове и материали, защита на сайта.

Ние Ви предлагаме изработка на страхотни интернет магазини на супер цени! Какво по-добро от това?!

Пакетни Цени - изработка на интернет магазин 

 

изработка на онлайн магазин; изработване на онлайн магазин; изработване на електронен магазин; изработка на фирмен онлайн магазин;