WebIMPRESSIONStudio - Изработка на Сайт Цени, Изработване на Сайтове цени, Изработка на ОНЛАЙН МАГАЗИН цени, УЕБ ДИЗАЙН София, фирма за УЕБ ДИЗАЙН

Интернет магазин

  internet magazin drehi aksesoari1

 

 Използването на Интернет магазин е добър начин да си спестите разходите по наем на помещение, консумативи, заплати на персонала и т.н.Ние не само ще изработим Вашия интернет магазин, но ще ви помогнем да го  експлоатирате по най-добрия начин, даващ достъп до пълната гама предимства на продукта.

Интернет магазините, който изработваме, са ДИНАМИЧНИ с АДАПТИВЕН ДИЗАЙН. Притежават административен панел за управление на съдържанието на сайта. Административният панел е на български език и е максимално достъпен.

Има 2 варианта за изработване на уеб сайта:

1) Ние качваме готов темплейт, а вие сами конфигурирате онлайн магазина и качвате продуктите + ползвате БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ за първата година.

2) Ние качваме готов темплейт и конфигурираме онлайн магазина, качваме продуктите + ползвате БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ И ДОМЕЙН за първата година. Интернет магазинът се изработва като Ви предлагаме няколко визии, от които да си изберете. След изработката на сайта са възможни корекции. Вижте повече за Ценовите ни пакети .

  

Основните начини за разплащане в интернет магазина са: Paypal, Наложен платеж

Предлагаме и платена опция за закупуване и качване на SSL сертификат за по-защитена връзка при пазаруване и въвеждане на информация от клиентите в магазина.

Във всяка статия на нашите интернет магазини могат да се заложат мета данни (кратко описание и ключови думи), които са важни за т.нар. ВЪТРЕШНА ОПТИМИЗАЦИЯ на сайта. Нашите интернет магазини се разползнават по-лесно от търсачките и излизат по-бързо на предни позиции в реалното търсене. Разбира се, важно е да се направи и външна оптимизация за целта или ЛИНК БИЛДИНГ. Тези услуги се заплащат допълнително.  В някои от пакетите услугата Вътрешна оптимизация е заложена БЕЗПЛАТНО. Повече за цените на услугите вижте в ЦЕНИ на Допълнителни Услуги.

Що се касае до Годишната поддръжка, тя не е задължителна, ако можете сами да поддържате сайта си. Можете да си закупите само ХОСТИНГ план след първата година, тъй като през първата година тази услуга е БЕЗПЛАТНА. 

Имаме и пакет, който включва ГОДИШНА ПОДДРЪЖКА + БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ. Вижте повече в ЦЕНИ на Допълнителни Услуги.

ГОДИШНАТА ПОДДРЪЖКА включва: техническа поддръжка (връщане на бекъп), качване на текстове и материали, защита на сайта.

Ние Ви предлагаме изработка на страхотни интернет магазини на супер цени! Какво по-добро от това?!

Пакетни Цени - изработка на интернет магазин


Направете запитване

Защитен код
Обнови

Статистика

Брой показвания на статиите
346229

PageRank Checking Icon