WebIMPRESSIONStudio - Изработка на Сайт Цени, Изработване на Сайтове цени, Изработка на ОНЛАЙН МАГАЗИН цени, УЕБ ДИЗАЙН София, фирма за УЕБ ДИЗАЙН

Изработка на сайт

  website business 1

 

 Фирмата ни ще изработи за Вас уеб сайт, съобразен изцяло с вашите нужди и изисквания, така че той да направи бизнеса ви известен и търсен в глобалната мрежа, на българския и международен пазар. Сайтът може да бъде изработен както на български, така и на други, чужди езици.

Прочети още: Изработка на сайт

Сайт - каталог

  website katalog hoteli i turizam 5

 

Сайтовете тип каталог са подобни на онлайн магазина, но през тях не може да се пазарува, те не притежават различните видове разплащания. Ние не само ще изработим Вашия сайт каталог, но ще ви помогнем да го  експлоатирате по най-добрия начин, даващ достъп до пълната гама предимства на продукта.

Прочети още: Сайт - каталог

Интернет магазин

  internet magazin drehi aksesoari1

 

Използването на Интернет магазин е добър начин да си спестите разходите по наем на помещение, консумативи, заплати на персонала и т.н.Ние не само ще изработим Вашия интернет магазин, но ще ви помогнем да го  експлоатирате по най-добрия начин, даващ достъп до пълната гама предимства на продукта.

Прочети още: Интернет магазин

Реклама в Google

  google reklama

 

Важна стъпка след изработката на сайт или на интернет магазин е неговата популяризация. Без реклама сайтът е невидим за масовия потребител. Рекламата в Google Adwords е един от най-масово използваните начини за реклама в Интернет, който със сигурност работи и гарантира продажби.

Прочети още: Реклама в Google

Реклама в Adwise

  adwise reklama

 

Рекламата в Adwise е също един бърз и лесен начин да достигнете до максимално количество потенциални клиенти. Рекламата в Adwise e банерна и се насочва по ключови думи. Рекламите се показват в пощата на ABV.BG., сайтове като edna.bg, sportni.bg, gbg.bg и др.

Прочети още: Реклама в Adwise

Реклама във Facebook

  facebook reklama

 

Oсобено нашумял начин за реклама в интернет пространството е рекламата в мрежата на Facebook. Рекламата във Facebook ви дава възможност да достигнете до многомилионната публика от социалната мрежа.

Прочети още: Реклама във Facebook

Допълнителни услуги

  website business 25

 

Сред допълнителните услуги, които предлагаме са: изработка на фирмено лого, регистрация на сайт в най-известните търсачки, създаване на Google Analytics профил и свързването му със сайта, така че да отчита трафика на сайта всеки ден и час, Flash галерия и др.

Прочети още: Допълнителни услуги

Допълнителни модули

  website business 8

 

Някои от допълнитъелните модули, които можем да качим на сайта са следните: модул за Seo оптимизация на сайта (за по-бързо излизане напред в реалното търсене на Google и др.търсачки), модул за Fаcebook like, модул за ротация на банери, Flash галерия, RSS - новини, модул за резервации, календар, часовник и др.

Прочети още: Допълнителни модули

Статистика

Брой показвания на статиите
359308

PageRank Checking Icon