ЦЕНИ за ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ, Изработка на Сайт Цени, Уеб Дизайн София, фирма за Уеб дизайн София - Webimpressionstudio

 • Начало
  Начало Всички публикации в блога.
 • Категории
  Категории Списък с категориите на блога.
 • Тагове
  Тагове Списък с тагове използвани в блога.
 • Блогъри
  Блогъри Блогъри.

По-близък поглед върху Уеб дизайн тенденциите през 2014 година

Публикувано от в in Изработка на уеб сайт и уеб дизайн
 • Font size: Larger Smaller
 • Прегледи: 1280

Уеб дизайнът е един непрекъснато развиващ се механизъм, и това, което е било популярно тази година не може да бъде същото през следващата. Има различни уеб дизайн тенденции през 2014, които можете да следвате и да използвате на вашия сайт през следващата година. Винаги има изразителни техники и идеи, които способстват за постоянното обновяване на потребителския опит. В крайна сметка, вашето съдържание, дизайн и функции на сайта винаги могат да бъдат модернизирани и променени, така че да се осигури по-добро качество на услугата за потребителя и дори да ви даде някои основни инструменти за създаване на по-добро съдържание и насочване на трафика. Ако уеб дизайн тенденциите за 2014 не могат да бъдат приложени конкретно за вашата аудитория, е добра идея да се актуализира редовно онова, което е достъпно и популярно за всички видове дизайн на сайта. Едно нещо е ясно - уеб дизайнът ще се използва така, че да се справи с все по-големия трафик от мобилни устройства, и тази тенденция най-вероятно ще се развива и занапред през 2014.

Ето един бърз поглед към някои от другите тенденции в уеб дизайна през 2014:

1 . Съсредоточете се върху Content-а (съдържанието)

Основното нещо, върху, което всеки дизайнер трябва да се съсредоточи, е съдържанието. Тъй като Google и много други търсачки поставят по-голям акцент върху по-високото качество на съдържанието, трябва да оцените вашите собствени статии и блогове, за да определите дали вашето съдържание покрива тези стандарти. За уеб дизайн тенденциите на 2014 г., изглежда че съдържанието ще бъде концентрирано главно около потребителя, като ползвател на социалните мрежи, около по-задълбочените статии и семантични ключови думи за търсене, така че да накараме трафика да бъде критерий за повишаване на ранга на страницата ни. Съдържанието трябва да бъде достъпно и на разположение на различни платформи, но също така трябва да бъде лесно намирано и разчитано от търсачките.

2 . Опростен и изчистен Уеб дизайн

Правейки съдържанието по-достъпно и разбираемо, вие също трябва да се съсредоточите върху по-опростен дизайн на сайта. Вашият сайт трябва да използва отзивчив дизайн, за да може потребителите да имат достъп до сайта ви по цялото земно кълбо от каквото и да било устройство. Това означава, че стратегия съдържание , UX , достъпност, визуален дизайн и ползваемост - всички ще играят основна роля в уеб дизайнерски тенденции през 2014 . За сега, сайтове трябва да бъдат разбираеми и с лесна навигация за потребителите на всяко устройство.

3 . Потребителят е в центъра

Тенденциите в дизайна също търсят онова, което потребителят иска да види в един уеб сайт. В идеалния случай, вие трябва да предоставите всички видове съдържание , авторитетни връзки, ресурси, снимки и видео по опростен начин, който позволява на потребителите достъп от каквото и да било устройство. Потребителският опит трябва да се разглежда като продължение на това как вашата марка взаимодейства с публиката. Ако е лесно да получите достъп до цялата информация, продукти, блог , социални мрежи и профил, то вие сте в по-добра позиция, за да получите повече трафик, продажби и социални сигнали от всички видове потребители.

4 . Интерфейс за мобилни приложения

Уебсайтовете за desktop сe трансформират с бързи темпове. Собствениците на сайтове предпочитат да направят дублиращ сайт за мобилно приложение, за да направят по-лесно достъпно за потребителите цялото съдържание, което искат. Това означава – изчистен и отзивчив дизайн. Въпреки това , това не може да бъде най-добрият избор за всички видове сайтове.

5 . Сайт от една страница

Тенденцията е към отзивчив дизайн, които използва една страница и уеднаквяване на работния плот, както и на мобилни версии в един единствен сайт. Налице е еволюция, която ще позволи достъп до уеб страницата от няколко различни вида устройства.

6 . По-малко украса, Повече целесъобразност

Визуалните тенденции са насочени към по-опростен дизайн, включително плоски цветове, интерфейс стил за мобилни устройства, дизайн – фокусиран върху типографията и по-малкото украса. Елементите, които могат да се zoom-ват, да се свиват и разтягат, и отзивчивите изображения са важни за всички потребители, които получават достъп до мрежата чрез различни устройства. Елементите и изображенията също така са оптимизирани за ретина дисплеи и по-бързи интернет връзки. Високата резолюция на екраните ще бъде важна за това как дизайнерите ъпгрейдват бъдещите уеб тенденции.

Като тенденции в уеб дизайна продължават да се развиват мобилния дизайн, простота и отзивчивостта на дизайна и те ще играят голяма роля в това, как уеб дизайнерите ще изграждат и създават техните сайтове и за в бъдеще.

 

Превод на статията на Myles Golden (December 4, 2013)

Източник: https://widgetware.com/news/a-closer-look-at-the-2014-web-design-trends/

Rate this blog entry:
10

Dobrina Dimitrova не е публикувал биографията си още