ЦЕНИ за ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ, Изработка на Сайт Цени, Уеб Дизайн София, фирма за Уеб дизайн София - Webimpressionstudio

 • Начало
  Начало Всички публикации в блога.
 • Категории
  Категории Списък с категориите на блога.
 • Тагове
  Тагове Списък с тагове използвани в блога.
 • Блогъри
  Блогъри Блогъри.
Последни публикации в блога

Публикувано от в in Изработка на уеб сайт и уеб дизайн

 

Много често ме питат: „ Защо сайтът ми не се вижда в Google?”

А аз им отговарям лаконично: “Защото плащате на дилетанти за направата на сайт.

Действително на пазара има много фирми и не фирми – „уеб дизайнери“ в кавички, които и хабер си нямат от сео оптимизация и предлагат единствено ефектна визия, зад която не стои нищо. Нищо полезно, което търсачките, като Google и Bing, да открият и индексират. Без да искам да принизя ролята на уеб дизайна при създаването на сайта, често т.н. „уеб дизайнери“ в кавички не си правят труда даже url-адресите да напишат правилно, камо ли да ви направят вътрешна сео оптмизация по кл.думи, мета описание, schema тагове и т.н. Т.е. всичко онова, което се смята за полезно за търсачки като Google и Bing, и което е важно за сео оптмизацията и доброто позициониране на сайта ви в търсачките.

Rate this blog entry:
8
Прегледи: 604 Прочети още...

Публикувано от в in Изработка на уеб сайт и уеб дизайн
Мит ли е възможността да се създаде безплатен сайт? И защо?
Всичко е колкото просто, толкова и сложно, в крайна сметка. Когато някой ви предлага пакет за Безплатна изработка на сайт, която включва:
1) Безплатен хостинг
2) Безплатен шаблон
3) Безплатен Сайт до 3 страници
4)Безплатна форма за запитване
5) Безплатна смяна на лого, фон, хедър
и т.н.
И след това добавя:
Rate this blog entry:
10
Прегледи: 1020 Прочети още...

Публикувано от в in Изработка на уеб сайт и уеб дизайн

През последните години пазарът за продажба през мобилни устройства нарастна с бързи темпове. В днешно време трафикът от мобилни устроства започва да надвишава този от настолни компютри. От тази гледна точка е важно да изберем какво е по-подходящо за нашия сайт - изработката на мобилна версия или адаптивният дизайн. 

Какво представлява адаптивният дизайн?

Адаптивният дизайн включва създаването на единен гъвкав шаблон на сайта, който да може да се отваря на почти всички устройства. При този подход, уеб страницата се адаптира към всеки размер на екрана, като същевременно се поддържа перфектна визия. Съдържанието на сайта ви се променя динамично при увеличаване или намаляване на размера на прозореца на браузъра.

responsive web design1

Rate this blog entry:
19
Прегледи: 1140 Прочети още...

Публикувано от в in Изработка на уеб сайт и уеб дизайн

Каква CMS система да изберем?

CMS системите дават възможност да се изпълни всеки дизайн и функционално съдържание на сайта. Това не е изненадващо, тъй като сървърът и браузърите не работят с вътрешния език на конкретната CMS, а с маркиращ език, който е общ за всички CMS системи. С други думи, различните  платформи се различават единствено по различните инструменти, но всички те работят с един и същ изходен материал  - съдържанието на сайта, и дават един и същ краен резултат.

cms

Rate this blog entry:
11
Прегледи: 1293 Прочети още...